Web-to-print pakketontwerpsoftware (2023)

Aangepaste verpakking vereenvoudigd

Demo aanvragen

Web-to-print pakketontwerpsoftware (1)

Algehele klantwaarderingvan 5.0 voorPoets je ideeëndoorKlanten .Portefeuille bekijken

 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (2)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (3)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (4)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (5)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (6)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (7)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (8)
 • Web-to-print pakketontwerpsoftware (9)

Intuïtieve pakketontwerpsoftware

Het is niet nieuw dat je, om indruk te maken op klanten, niet alleen geweldige producten nodig hebt, maar ook geweldige verpakkingen. Met een toestroom van mensen die 'geschenkopening'- en 'unboxing'-momenten delen via sociale media, biedt het aanbieden van verpakkingsproducten een geweldige zakelijke kans.

Brush Your Ideas kan u helpen op te vallen in deze steeds groter wordende branche met een complete tool voor het ontwerpen van verpakkingen. Hiermee kunnen uw klanten online op maat gemaakte pakketten in uw winkel maken, producten bekijken met functies zoals 3D-voorbeeld en uiteindelijk een bestelling plaatsen! Onze ontwerpsoftware voor pakketdozen is volledig mobielvriendelijk en zit boordevol geavanceerde functies waarmee gebruikers binnen enkele minuten producten kunnen maken!

Met behulp van een uitgebreide en eenvoudige interface kunnen klanten op elk moment bestellingen personaliseren en plaatsen. Onze software voor verpakkingsontwerp wordt geleverd met een krachtig backoffice-beheerderspaneel waarmee u uw productcatalogus en bestellingen gemakkelijk kunt beheren. Heb je wensen en wil je de look en feel helemaal naar je hand zetten, dan kunnen wij je daar ook bij helpen!

De beste online pakketontwerpsoftware

Bied gepersonaliseerde verpakkingsproducten aan met onze software voor het ontwerpen van dozenverpakkingen boordevol geavanceerde functies. De integratie is eenvoudig en ons deskundige team kan u helpen bij het bouwen van uw robuuste eCommerce-winkel volgens uw vereisten.

Softwarefuncties voor pakketontwerp

Onze verpakkingsontwerpsoftware bevat functies die uw klanten nodig hebben om geweldige producten te maken! Van afbeeldingen, tekst tot andere geavanceerde functies, bekijk ze hieronder!

 • Hoogtepunten
 • Geavanceerd
 • Anderen

Web-to-print pakketontwerpsoftware (10)

3D-voorbeeld

Meerzijdige decoraties

Kleur Detectie

Vectoruitvoer met CMYK

Objecten vergrendelen

Live prijzen

Web-to-print pakketontwerpsoftware (11)

Tekst- en boogeffecten

Afbeeldingsopties en effecten

Aangepaste lettertypen

Aangepaste uitvoer

Functies aan/uit

Afdrukmethoden

(Video) Label Design Software 2023, Label Printing Software, Sticker Design Software, Personalized Stickers

Demo aanvragen

Heb je al een webshop of ben je net begonnen? Hoe dan ook, we kunnen helpen!

Als je al een winkel hebt geopend, dan is onze Designer Tool de juiste keuze. Als u echter vanaf nul een online bedrijf wilt starten, is Web to Print Solution het perfecte startpunt!

Opschalen met Product Design Tool

Web-to-print pakketontwerpsoftware (13)

Breng uw drukkerij naar een hoger niveau met productaanpassing. Ga aan de slag door onze kant-en-klare tool te integreren met uw eCommerce-platform. Verder kunt u de tool aanpassen aan uw merkidentiteit en bedrijfslogica. Vraag een offerte aan om de prijs te controleren die het beste bij uw behoeften past.

Ga online met Web to Print-oplossing

Web-to-print pakketontwerpsoftware (14)

Of je nu een online shift wilt maken of overweegt om je in de grafische industrie te begeven - ga aan de slag met onze Web to Print-oplossing. Winkel geïntegreerd met een Designer Tool, Print ERP, integratie van tools van derden en meer. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de end-to-end oplossing!

Bekijk de beheerdersfuncties

Stel aangepaste prijzen in

Beheer afdrukmethoden

Lay-outmanager industrie

Kunstmanager

Vergrendelfunctie

(Video) How To Create A WordPress E-Commerce Website With WooCommerce & Sync With Excel [+Download]

Bewerkbare pdf

Watermerken uploaden/inschakelen

Resolutie Waarschuwing

Compatibel met elk e-commerceplatform

Brush Your Ideas kan worden geïntegreerd met elk van de e-commerceplatforms. Kies uw platform om aan de slag te gaan. En als je die van jou niet hebt gevonden, verbind dan je winkel met API.

Getuigenissen

Web-to-print pakketontwerpsoftware (15)

Xavi Feliu De Pena - Domfel Ria S.L

Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben ons nooit in de steek gelaten. De dingen die ik echt wilde, werken al en we verkopen sinds februari online. Ze zijn erg professioneel en hebben een gestructureerd proces.

Ze hebben ook alle bugs verholpen en contact met me gehouden. ...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (16)

Directeur Business Development - Scorebord Sport

Ze gaven ons altijd geweldige documentatie. We kregen opnames van de demo's van onze klanten, zodat we ze konden terugkijken. Als er ooit enige verwarring was, waren ze meer dan bereid om ons te helpen het uit te leggen op een manier die we beter konden begrijpen.

Ze waren heel gemakkelijk om mee te communiceren...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (17)

PM - Schoolreparatie

Ze waren erg responsief en er werd de hele tijd gewerkt. Hun toewijding om het probleem op te lossen, hoe lang het ook duurt en hoe complex het ook is, is onberispelijk.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (18)

Oprichter - Labels4kids

Brushyourideas was het enige bedrijf dat we internationaal vonden dat in staat was om de migratie van de oude gegevens van M1 naar M2 als test uit te voeren en ook in staat was om de op maat gemaakte ontwerper te bouwen op de manier die we wilden, met aanpassingen aan het standaardontwerp. Vanwege Covid werden we negatief beïnvloed omdat onze 3...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (19)

Jeff Burris - Groepsbeelden

Ik was het meest onder de indruk van de follow-up nadat de oplossing live was gegaan. We kregen een technicus toegewezen die nauw met ons heeft samengewerkt sinds we live gingen en die elke keer dat we hulp nodig hadden, aanwezig was met meer aanpassingen aan de oplossing.

Het personeel van BYI gaf ons altijd updates en reacties op...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (20)

Joshua McIntosh - Print Crazee

Ik zit al 25 jaar in deze branche en heb voor grote bedrijven gewerkt. Het serviceniveau van Brush Your Ideas is wat ik verwacht van een topbedrijf. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze de software langer zouden coderen dan nodig was.

We hebben ongeveer 10-15 bedrijven onderzocht en Brush Your...

Bekijk meer

Portefeuille

Web-to-print pakketontwerpsoftware (21)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (22)

eCreamery

eCreamery is een in de VS gevestigd bedrijf dat heerlijk ijs levert in verschillende opties, zoals Gelato, Sorbet en Vegan. Voor elk type ijs zijn er verschillende smaken verkrijgbaar. Wat maakt ze...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (23)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (24)

Taba-groep

(Video) How To Create A Powerful Point Of Sale (POS) Application In Excel [Full Training & Free Download]

Tabca Group biedt geweldige wijnkisten voor zowel privé- als zakelijke evenementen. In feite is wat ze hebben niet zomaar een wijnkist. Het bedrijf kwam met een uniek en ecologisch verantwoord concept van...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (25)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (26)

Etiketten4Kids

Kinderen zijn vaak hun spullen kwijt. En daarom kan een label op hun bezittingen een grote hulp zijn. Dit was het idee achter Labels4Kids, een bekroond familiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (27)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (28)

intersilvi

Het bedrijf verkoopt allerlei soorten strikken, dierenrozetten, stalborden, sportprijzen, etc. Intersilvi was op zoek naar een Designer Tool die haar productaanbod persoonlijker en bruikbaarder maakt. Met...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (29)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (30)

MCM

Gevestigd in de VS, hebben we voor deze klant meerdere webwinkels ontwikkeld. Zijn aanbod omvat voornamelijk crematiebenodigdheden, urnen, enz. Van het bouwen van een website tot het integreren van een productontwerptool met...

Web-to-print pakketontwerpsoftware (31)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (32)

Kalender bedrijf

The Calendar Company bestaat al meer dan 143 jaar. De collectie reclamekalenders is de meest uitgebreide op de markt. Men kan kalenders van alle stijlen en doeleinden vinden op...

Bekijk meer

Casestudies

Bezoek enkele van de belangrijkste use cases waaraan we onlangs hebben gewerkt. Deze casestudy's geven een gedetailleerd inzicht in de processen en de aard van ons werk.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (33)

Hoe onze oplossing Monster Media heeft geholpen om 28% meer bestellingen te plaatsen

MonsterMedia is een bekend bedrijf dat uitblinkt in het creëren van gepersonaliseerde producten die zijn afgestemd op de unieke voorkeuren van elke klant. Hun uitgebreide aanbod omvat op maat gemaakte banners, met hout bedrukte fototegels, handwerk met een verbluffend slagschaduweffect en gepersonaliseerde klokposters. Hun primaire doel was om een ​​uitzonderlijk niveau van maatwerk en klanttevredenheid te bieden.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (34)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (35)

Verbetering van de klantervaring door middel van op maat gemaakte ijspinten bij eCreamery

eCreamery is een gerenommeerd ijsbedrijf dat bekend staat om zijn expertise in het creëren van heerlijke en unieke smaken. Ze hebben aan populariteit gewonnen door meerdere smaken te combineren om een ​​breed scala aan ijsopties aan te bieden. Om hun aanbod specialer te maken, wil eCreamery bepaalde functies introduceren waarmee kopers hun ijspinten eenvoudig kunnen personaliseren met gepersonaliseerde berichten en afbeeldingen.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (36)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (37)

Verbetering van websitebeheer en klantervaring voor Matthews Cremation Division

Matthews Cremation Division is een gerenommeerd bedrijf binnen de Matthews Family of Companies. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor crematie van mens en dier, evenals emissiereductiesystemen. Hun doel was om hun websitebeheer efficiënter te maken en de klantervaring te verbeteren.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (38)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (39)

Hoe FomeCreative hun aanpassingservaring naar een hoger niveau heeft getild met behulp van Brush Your Ideas

Formecreative is een innovatieve Italiaanse onderneming die fotolijsten, wandconcepten, behang en meubels aanbiedt. Ze hebben een unieke aanpak waarmee klanten deze producten kunnen personaliseren volgens hun voorkeuren. Om dit proces soepeler te laten verlopen, hadden ze een oplossing nodig die drukklare pdf's genereert nadat klanten het object hebben gepersonaliseerd.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (40)

Web-to-print pakketontwerpsoftware (41)

Verbetering van de klantervaring en operationele efficiëntie bij Intersilvi

Intersilvi is een Zweeds bedrijf gevestigd in Osby, Noord-Zweden. Met een sterke focus op kwaliteit streeft Intersilvi er voortdurend naar voorop te blijven lopen in de maakindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in producten zoals rozetten voor paarden- en hondenwedstrijden, medailles, trofeeën en stalborden.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (42)

(Video) 5 Best 3D Printing Websites for Downloading Designs

Web-to-print pakketontwerpsoftware (43)

Hoe online logo-makers een omzetstijging van 20% behaalden nadat we hun proces voor het maken van logo's hadden gestroomlijnd

Online Logo Makers is een bedrijf in Zuid-Afrika dat eigenaren van kleine bedrijven en side hustlers helpt met logo-gerelateerde oplossingen. Ze bieden een scala aan diensten, zoals logo's van hoge kwaliteit, geanimeerde video's en het ontwerpen van visitekaartjes. Hun doel is om het ontwerpproces van het logo te vereenvoudigen door middel van de nodige aanpassingsfuncties.

Web-to-print pakketontwerpsoftware (44)

Bekijk meer

Vaak gestelde vraag

 • Algemeen
 • Productontwerptool
 • prijzen

Algemene veelgestelde vragen

Rug

Geeft u een live demo van uw software (op Skype)?

Ja, u kunt een gepersonaliseerde live demonstratie krijgen van onze experts in uw tijdzone en volgens uw gemak.Klik hier voor een gratis begeleide demo. We horen graag van u.

Kan ik deze enkele web-to-print-tool gebruiken voor het personaliseren van een reeks producten die ik in mijn webwinkel aanbied?

Ja, onze web-to-print-tool werkt voor elk assortiment producten dat in uw webwinkel wordt getoond. U moet de ontwerperstool voor elk product inschakelen.

Zal het meertalige websites ondersteunen?

Ja, onze software ondersteunt meertalige websites zoals Engels, Spaans, Nederlands, Duits, Frans, Pools, Chinees en Arabisch enz.

Kan ik een gratis proefversie van uw software krijgen?

Volgens ons bedrijfsbeleid kunnen we ons product niet op proef aanbieden. Maar u kunt een gepersonaliseerde demo krijgen van onze productvertegenwoordiger om een ​​beter begrip van ons product te krijgen voordat u erin investeert. Om de demo te krijgen, stuurt u uw demo-aanvraag vanaf hier of gaat u gewoon naar de kassa en gaat u verder met het koopproces, want we hebben eenrestitutie beleidintact speciaal voor deze exemplaren samengesteld.

Heeft u een restitutiepolis?

Ja, u kunt ons restitutiebeleid raadplegen @https://www.brushyourideas.com/refund-policy/. Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze productontwerptool met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Bovendien bieden we geen restitutie voor de Hosted-oplossing. De betaling blijft terugkeren volgens het abonnement dat u selecteert (maandelijks/jaarlijks). Als u op enig moment de service wilt beëindigen, moet u ons benaderen en zullen wij de bestelling voor u annuleren.

Veelgestelde vragen over de tool voor productontwerp

Rug

Wat zijn de vereiste details voor de installatie?

Voor magento hebben we Admin-, FTP- en SSH-gegevens nodig. Voor API-oplossingen hangt het af van de technologie die u gebruikt.

Levert u clipart?

Ja, we bieden meer dan 2000 cliparts met essentiële en om toegang te krijgen tot meer dan 10.000 aanpasbare clipart, kunt u onze add-on voor hetzelfde kopen.

Wat is het downloadbare en opgeslagen ontwerpbestandstype in de tool?

Klanten kunnen de ontwerpen downloaden en opslaan in de bestandsindeling .jpg of .png.

Wat zou het uitvoerbestandstype zijn?

Het afdrukbare uitvoerbestandsformaat is in .pdf, .jpg, .png en .svg. Bovendien zal het zichtbaar zijn op het tabblad met bestelinformatie in uw admin-paneel.

Kunnen we DPI instellen voor uitvoerbestanden?

Ja, u kunt de DPI voor uitvoerbestanden instellen via Admin Backend -> Configuratiescherm.

Veelgestelde vragen over prijzen

Rug

Biedt u productupgrades aan? Zo ja, hoe beheert u de kosten?

Ja, we bieden productupgrades aan. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de upgrade.

Biedt uw product ondersteuning?

Ja, ons product bevat 3 maanden gratis ondersteuning. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met ons team voor meer informatie.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Wij accepteren betaling via PayPal, creditcards/betaalkaarten en bankoverschrijving.

(Video) How To Create An Automated Proposal & Quote Generator In Excel + FREE Download

FAQs

What is Web to print solutions? ›

What is web to print software? Web to print software is a tool for processing print orders online. Such tools are used by marketing companies, print shops, and distributors to create online storefronts where customers can select, customize, and order a diverse range of products for printing.

How do I print directly from a website? ›

Things You Should Know
 1. To print a webpage in Google Chrome, open it and press Ctrl + P on a PC or ⌘ Command + P on a Mac.
 2. Press ⌘ Command + P to print a webpage in Safari. ...
 3. Press Ctrl + P on Microsoft Edge to print a webpage. ...
 4. Open the Settings (≡) menu on Mozilla Firefox and click Print to print an open webpage.
Mar 24, 2023

What is an example of a web to print? ›

Examples include flyers, posters, business cards, newsletters, and much more. In summary, web-to-print represents an affordable option that offers a comprehensive package for both web-to-print B2B and web-to-print B2C companies, helping them meet a wide range of marketing objectives.

How do I print a Web application? ›

Web applications can print to local printers installed on your device using the browser print function which is accessible by pressing the Ctrl+P keys.

What are the benefits of web to print? ›

Web to Print significantly reduces the time and effort needed to create consistent print products because it is template based. These branded templates make the ordering process simple and efficient.

What happens if I remove Web Services printer? ›

Without Web Services, the HP server cannot communicate with the printer to monitor ink levels. HP Instant Ink cannot send new ink cartridges, and the printer might stop printing.

Why can't I print from a website? ›

Web pages often times do not display pages correctly for printing. They are generally formatted for a computer display and not a printer. Many times there is a link on the page for a 'printer-friendly' version or a printer icon within the web page itself that should be used if you want to print.

How do I print a PDF directly from a website? ›

Open the print menu by pressing Ctrl+P. Under the “Printer” drop-down menu, select “Microsoft Print to PDF” or “Save as PDF”. (The exact wording may vary by browser.) Click “Print”.

What are 3 examples of web page? ›

Some examples of Webpages are the currently viewing page, contact page, registration page, the home page, etc.

What is the difference between web and print files? ›

Online images have a low resolution (usually 72 pixels per inch), while printed images need a lot more, usually 300 pixels per inch. So an image that is used on a website cannot be used for printed materials, unless it is very large on the website.

What is the difference between print and web? ›

In print, the user is able to physically view and feel the printed material, interacting with it directly. In web, the user views the content through a screen.

How do I install a web application? ›

On your computer, open Chrome. Go to a website you want to install. At the top right of the address bar, click Install .

Can web application be downloaded? ›

Web applications do not need to be downloaded since they are accessed through a network. Users can access a web application through a web browser, such as Google Chrome, Mozilla Firefox or Safari. For a web app to operate, it needs a web server, application server and database.

What is the differences between web and print? ›

Web content is often written to engage, inform, and entertain users who are seeking quick and easily digestible information. Print: Print readers usually have a specific interest or purpose, such as reading a newspaper or magazine. Print content tends to be more in-depth and catered to a specific audience.

What is the difference between print editing and web? ›

As print has a fixed size, you can work on the canvas provided to you with pre-given measurements, working around the edges. The design for web is fluid, as the edges and measurements for the web screens change according to browsers, and mobile platforms.

What is a web print server? ›

Web Print works in a similar way: it allows a user to upload their file to an in-house system (known as a Web Print server) and have this system perform the printing on their behalf.

Videos

1. What Are The Best Design Softwares for Sublimation ep: 06
(Cosmos Ink)
2. Printer Offline - How to Get the Printer Back Online
(viandant5)
3. How PRINT ON DEMAND PRODUCT PERSONALIZER Can Help You Increase Sales(TeeInBlue Product Personalizer)
(Print On Demand - RJ Martinez)
4. Day 3 - 11:00 - Ask the Experts - Integrating Print in the Packaging Industry
(FuturePrint TV)
5. The First 3D Printed Rocket Launch to Orbit is Coming Soon - Relativity Space with Tim Ellis
(Marcus House)
6. Cutstudio Video tutorial deel 7: Print & Cut
(NewBusinessComm)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated: 26/10/2023

Views: 6008

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.